La Mercè Electrònica

La Mercè Electrònica és un esdeveniment de música electrònica consolidat a la ciutat de Girona, organitzat per Electrona i ACA (Asociació Creativa d'Artistes). La primera edició es va celebrar l'any 2018 i després de l'èxit obtingut s'ha convertit en l'església del techno.

Un punt de trobada pels amants de la música electrònica, i el techno en específic, es reuneixen a l'Auditori de la Mercè. Es tracta d'una església annexa a l'antic convent de la Mercè, construït al segle XIV, on actualment es troba un centre cultural on s'hi desenvolupen espectacles innovadors, pluridisciplinaris i contemporanis que contribueixen a l'escena cultural gironina.

Aquest auditori d'estètica eclesiàstica esdevé el lloc idoni per aquest esdeveniment gràcies a la seva acústica i sonoritat natural que ofereix.

Davant la massificació de grans festivals, la Mercè aposta per un format familiar, de públic fidel.

Les festes de la Mercè Electrònica acullen artistes internacionals i nacionals, però també conviden a nous talents emergents a participar. Molts d'ells són alumnes de l'escola EUMES a qui se'ls hi ofereix l'oportunitat de fer un pas endavant, i realitzar el warmup de les festes i/o realitzar l'afterparty, ubicat a Electrona Club.

Ajuntament de Girona
Estal
Eumes
Heineken