Delirium · September 26, 2020

Los Suruba

ENAI · ELI ROJAS · ALEX MP B2B LEFT

Hola Delirium family!

Pensaves que ja no acomiadaríem l'estiu plegats? Doncs tornem amb més ganes que mai amb un esdeveniment súper exclusiu!

Com ja sabeu, la nostra història va començar aquest estiu de 2020 i malgrat les controvèrsies viscudes, vam poder celebrar tres esdeveniments que van marcar l'inici d'una aventura delirant! Curta però intensa, suficient perquè la nostra marca tingui més ganes que mai de continuar treballant per oferir-vos els millors esdeveniments electrònics de la província.

I amics, aquí no s'acaba! Malgrat tot i les restriccions de la Covid-19, seguim apostant per Delirium, i us volem convidar a un últim esdeveniment per acomiadar aquest estiu de la millor manera!

La tarda del dissabte 26 de setembre, 150 afortunats podran gaudir d'una festa exclusiva i íntima a l'aire lliure de 16:00 a 00:00 h (mitjanit) a l'espai del Mas Sorrer.

Una nova proposta d'illetes independents que compleix amb tota la normativa sanitària vigent i assegura un distanciament social absolut.

8 HORES DE FESTIVAL
LINE UP INTERNACIONAL
PERFORMANCE DELIRIUM
SERVEI EXCLUSIU DE GASTRONOMIA I BEGUDA A TAULA

L'entrada inclou: 1 ampolla cada 5 persones + snacks + sopar

Com aconseguir la teva entrada anticipada? En aquest enllaç trobaràs l'opció que més et convingui. Dijous s’obrirà la venta al públic i pot ser que volin!

Ho tens clar? Reuneix el teu grup i no us perdeu l'última oportunitat de gaudir d'un esdeveniment electrònic en aquests temps que corren. Les taules seran d'un màxim de 10 persones i un mínim de 6.

Us hi esperem!