About us

El cosmos Electrona sorgeix de la passió de tres amics i empresaris per la música en general i per la electrònica en particular.

Des de Girona, una ciutat que permet recórrer mes de 2000 anys de historia a partir dels seus dos recintes fortificats, acompanyats de nombrosos monuments que conserven riqueses artístiques notables, la juderia, les places fortificades i els exultants espais barrocs i noucentistes.

La cultura a Girona esta molt viva i la electrònica hi te molta historia; emblemàtics clubs varen deixar petjada a la ciutat i al món electrònic; La Sala del Cel, Blau, Rachdingue a Vilajuiga, Palm Beach a St. Feliu de Guíxols...

Des de Electrona estem compromesos amb la ciutat, i amb es seus diferents formats, volem portar els millors artistes internacionals i promocionar els locals, atraient persones de diferents llocs del mon moguts per interessos culturals.

A través de la col·laboració amb altres empreses dels sector en els diferents àmbits, formatiu amb Eumes, edició amb Girsound, un Ajuntament de Girona que confia en la nostre visió i l’ajuda dels nostres patrocinadors, volem fer de Girona un petit centre de electrònica que es vegi des de qualsevol punt del món.